Modedagar i Malmö 1-2 juni

Modedagarna - startar nästa års införsäljning.

I samband med Nordea Masters, som spelas på Barsebäck den 1–4 juni, genom­för ett antal leverantörer ett tvådagars mode-event. Det är Callaway Golf, Cross Sportwear, Daily Sports, Ecco, Footjoy, Puma och Röhnisch som startar upp införsäljningssäsongen av nästa års kläder och skor med en gemensam minimässa. Modedagarna genomförs 1–2 juni på spelarhotellet för Nordea Masters, Clarion Malmö Live.

Erbjudande till återförsäljare

Att vara verksam i Golfbranschen är inte bara yrke, det är en livsstil och ett intresse – därför vill vi skapa ett par roliga dagar med mer än bara golfmode och affärer och erbjuda dig:

– Modedagarna 1-2 juni, lunch och kaffe.
– Biljetter till Nordea Masters, torsdag eller fredag.
– Övernattning 1-2 juni på Clarion Malmö Live.
– Kvällsmingel med drink och tilltugg 1 juni.

Anmäl dig hos din säljare hos någon av utställarna eller via info@golfandcompanies.se
Tyvärr kan vi inte bjuda in alla, då platserna är begränsade – boka innan det blir fullt.

Öppettider Modedagar

Torsdag 1 juni 09.00-18.00
Fredag 2 juni 09.00-15.00

Boende på hotellet

Vi står för hotellnatten 1-2 juni och rummet (standard) förbokas genom oss. Meddela oss om ni behöver ett enkel eller ett dubbelrum. OSB! Platserna är begränsade.

Stannar ni flera nätter bokar ni detta själva direkt med hotellet. Boka ett standardrum så har ni har en möjlighet att bo i samma rum, men gör det omgående då hotellet indikerat att det inte finns så många rum kvar.

Besökarregistrering

När ni kommer till Modedagarna är vi tacksamma om ni först registrerar er.
Vi vill gärna sammanställa en besökarlista.

Lunchbuffé och kaffe

Precis som under tidigare Inköpsdagar kommer vi att servera både lunchbuffé och kaffe (förmiddag + eftermiddag). Kaffet serveras i utställarlokalen medan lunchen serveras i restaurangen på bottenplanet.

Parkering

Garage finns direkt under hotellet. Platserna betalas på plats och kan ej förbokas. Priset är 25 SEK per timme och 200 SEK per dygn.

Information

Golf & Companies, Anders Westerlund, 070-716 4366, info@golfandcompanies.se
Clarion Hotel Malmö Live, 040-20 75 00, grupp/konferens, meet.cl.live@choice.se

Nyheter

 • 2017-09-25
  Facebook
  Nu finns vi på Facebook. Gå in och gilla och dela!...
 • 2017-09-20
  Ny verksamhetschef för Golf & Co från 2018
  Vid årsskiftet lämnar Anders Westerlund efter 10 år sin roll som verksamhetschef för Golf & Companies. Han efterträds av Johan Devinger. Johan är ett känt namn i golfbranschen, då han drivit den...
 • 2017-09-20
  Göran Adlén föreläser på After Golf festen
  Nytt för i år är att vi inleder måndagskvällen den 9 okt med inspirationsföreläsaren och trendspanaren Göran Adlén. Göran är en av Sveriges absolut populäraste och mest efterfrågade föreläsare....
 • 2017-08-16
  Alla utställare klara för Golfmässan 2017
  Den 9-10 oktober arrangeras Golfmässan i Malmö. Mässan lockar drygt 40-talet utställare och är fortfarande den självklara mötesplatsen för hela golfbranschen....
 • 2017-07-03
  Branschfesten bokad på Hotell Kramer
  After Golf festen som avslutar första mässdagen har blivit en uppskattad och efterfrågad tradition. På måndag kväll 9 oktober kl.19.30 är alla besökare och utställare välkomna till branschfesten på...
Till nyhetsarkivet »